oktataslink

szocialislink

varosfejleszteslink

sportlink

szennyvizpalyazat

iskolapalyazat

 


Hírek
Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. augusztus 01. péntek, 08:18

Nyáron is szükség van rád! Adj vért! Adj esélyt! – ezzel a szlogennel hív véradásra a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete. A megyében augusztus végéig 64 véradó eseményen várják a véradókat.

Bővebben...
 
Hálózat a közösségért 2014-2015 PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. június 17. kedd, 07:56

2014. május 21-én megnyílt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÉMÁSZ közös áramdíjfizetést támogató pályázata Hálózat a közösségért 2014-2015 címmel.

Bővebben...
 
FELHÍVÁS Sándorfalva Város Településszerkezeti tervének és Helyi építési szabályzatának módosítására PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. június 03. kedd, 12:53

Városunk Településszerkezeti tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosítására vonatkozóan több kérelem érkezett be a lakosság és vállalkozások részéről. A hivatal szakemberei is – összegyűjtve és kiegészítve a beadványokat – változtatásokat kezdeményeztek a tervanyagban.

Bővebben...
 
Felhívás - Szolgáltató Ház üzlethelyiségeinek bérbe adása PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. május 14. szerda, 10:53

Sándorfalva Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Sándorfalva, Széchenyi  u. 24. szám alatti Szolgáltató Ház üzlethelyiségeinek bérbe adására.

Bővebben...
 
Sertéstartók figyelem! PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. április 16. szerda, 15:59

Tisztelt Sertéstartó!

Értesítem, hogy dr. Kardeván Endre országos főállatorvos 2014. április 3-án kiadott utasításával elrendelte Magyarország Nemzeti PRRS Mentesítési Tervének végrehajtását. E terv megvalósításának eredményeképpen hazánknak az Európai Unióban az elsők között egy olyan fertőző sertésbetegségtől sikerül majd megszabadulnia, amely a sertésállományban hosszú évek során több százmillió forintos kárt okozott.

Bővebben...
 
Üzlethelyiség bérlemény - FELHÍVÁS PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. április 08. kedd, 14:49

Sándorfalva Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Sándorfalva, Széchenyi  u. 24. szám alatti Szolgáltató Ház üzlethelyiségeinek bérbe adására.

Bővebben...
 
Felhívás - Betakarítási munkálatok PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. április 01. kedd, 08:53

A nyári betakarítási munkák amellett, hogy nagy igénybevételt jelentenek a mezőgazdaságban dolgozóknak, igen tűzveszélyes is. Arra kellő körültekintéssel kell felkészülni, különösen fontos a betakarítási munkálatokban részt vevő erőgépek tűzvédelme, az aratásra, illetve a tarló és növényi hulladékok égetésére vonatkozó szabályok ismerete, betartása. Ezeket az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet tartalmazza.

Bővebben...
 
TájGazda program felhívás PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. március 28. péntek, 10:44

TájGazda – A jó minőséget támogató tanúsítási rendszer, ami teljesíti a kötelező Uniós előírásokat is.

A gazdálkodók számára az egyik kiszámítható bevételi forrást a földhöz köthető támogatások jelentik. Az Európai Unióban 2014-től megváltoznak a korábbi szabályok. Ahhoz, hogy valaki elérhesse az éves 260 eurós hektáronkénti támogatást, új feltételeknek kell megfelelnie. Ez elérhető egy új, az egészséges termelést és termékeket támogató rendszer segítségével.

Bővebben...
 


1. oldal / 9

eugyintezes


pallavicinilink

citeralink

 

Sándorfalvi Városnapok támogatói

Google+