oktataslink

szocialislink

varosfejleszteslink

sportlink

szennyvizpalyazat

iskolapalyazat

 


Hírek
Kéknyelv: újabb járványkitörések Csongrád megyében PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 29. szerda, 14:40

Folyamatos a légi és földi szúnyogirtás az érintett területeken. Az október 14-én megállapított járványkitörésekkel együtt Csongrád megyében már 13 gazdaságban mutatták ki a kéknyelv betegség vírusát. A mai napig több kitörést jelentettek Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye területén is. Hódmezővásárhelyen újabb 5 gazdaságban mutatták ki a vírust köszönhetően a szűrővizsgálatoknak. A leölt, illetve kényszervágott állatok esetében a gazdáknak minden alkalommal állami kártalanítás jár.

Bővebben...
 
Október elején mutatta be legújabb videoklipjét a Dodgem együttes, Magyarország legjobb sulizenekara PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 29. szerda, 08:58

A Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola kamaracsoportja, a Dodgem együttes 2014. október 4-én, mutatta be legújabb dalát Szegeden az Iparkamara dísztermében. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat hivatalos dalának ajánlott szerzemény Sárközy Fanni (zeneszerző, előadóművész) és Polyák Péter (dalszövegíró) szerzőpáros nevéhez köthető, akik kifejezetten e nemes célból írták meg a dalt a Dodgem együttesnek. A tizenéves fiatalokból álló együttes 7 éve működik, közel kétszáz koncerten vannak már túl. Idén nyáron elnyerték az Origo Zrt. által kiírt országos online tehetségkutató versenyen Magyarország Legjobb Sulizenekara címet, amelyhez kapcsolódóan nyereményük több fellépési lehetőség (VOLT fesztivál, Viva Comet) mellett többek között ez a videoklip is. A dal címe Gyermekszív, a hangfelvétel elkészülésében pedig Kaszás László zenekarvezetőn kívül Pély Barnabás is közreműködött. A videót az Y Media Team és az ArtBite Media csapata készítette.

Bővebben...
 
Október 23-i megemlékezés a Megyeháza előtt PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 21. kedd, 10:38

Október 23-án a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége (POFOSZ) Csongrád megyei szervezete is megemlékezik az 1956-os forradalom és szabadságharc 58., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 25. évfordulójáról. A kormányhivatal csütörtökön 16 órakor a Megyeháza előtt, a Nagy Imre szobornál, a POFOSZ 17 órakor a Rerrich Béla téren tartja rendezvényét.

A Kormányhivatal ünnepségének szónoka dr. Juhász Tünde kormánymegbízott lesz, műsort a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola tanulói adnak.  

 
Európai Hulladékcsökkentési Hét PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 21. kedd, 10:36

Idén november 22-30. között kerül megrendezésre az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelynek keretében az Európai Unió országaiban önkéntesek a saját ötleteik megvalósításával hívják fel a figyelmet a hulladék keletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának és a különböző anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Magyarországon az OHÜ Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ Nonprofit Kft.) koordinálja a kezdeményezést, amelyről minden szükséges információ megtalálható a www.hulladekcsokkentesihet.hu oldalon. A saját akciókat regisztrálni 2014. november 15-ig lehet, a lebonyolítás során az OHÜ Nonprofit Kft. munkatársai minden résztvevővel személyesen tartják a kapcsolatot.

 
Korlátozó intézkedések Kéknyelv betegség kapcsán PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 17. péntek, 07:42

Határozat>>> 1. oldal ; 2. oldal

 
Víztorony fertőtlenítés PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 15. szerda, 09:55

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2014. október 15-én és 16-án 9:00 - 15:00 között az Alföldvíz Zrt. munkatársai a sándorfalvi víztoronyban tisztítási, fertőtlenítési munkálatokat végeznek. Ezen időszak alatt a település egész területén időszakos vízhiány, valamint nyomáscsökkenés várható.
Az okozott kellemetlenségekért a felhasználók türelmét, megértését kérjük.

 
Talált tárgyak rovata PDF Nyomtatás
Hírek - Talált tárgyak rovata
2014. október 07. kedd, 19:57

Tisztelt sándorfalvi lakosok!

Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzője ezúton közhírré teszi az elmúlt hónapban leadott talált tárgyak jegyzékét. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig a közleményt, és amennyiben ráismernek az elvesztett tárgyukra, úgy kérjük, hogy ügyfélfogadási időben mihamarabb, a jelzett őrzési határidőn belül személyesen jelentkezzenek a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Hatósági Irodáján (6762 - Sándorfalva, Szabadság tér 1.), az elvesztett tárgyaik átvételére.

Bővebben...
 
Tájékoztató PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 06. hétfő, 07:26

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatalban 2014. október 13-án az ügyfélfogadás szünetel.

Kérem szíves megértésüket.

Dr. Kovács Beáta - jegyző

 


1. oldal / 10

eugyintezes


pallavicinilink

citeralink

 

Sándorfalvi Városnapok támogatói

Google+