oktataslink

szocialislink

varosfejleszteslink

sportlink

szennyvizpalyazat

iskolapalyazat

 


Hírek
Sándorfalvi Adventi programsorozat és Mikulás Party PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. november 18. kedd, 09:10
advent plakat  mikulas 2014 

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

 
Karácsonyi vásár PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. november 11. kedd, 14:15

Tisztelt Vállalkozók! A SÖV Közhasznú Nonprofit Kft., a Sándorfalvi Kulturális Központ, a Pipacs Óvoda, a Pallavicini Sándor Általános Iskola és a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola hagyományteremtő módon karácsonyi vásárral egybekötött adventi programsorozatot tervez Sándorfalva központjában a Város karácsonyfájánál 14:00-tól 20:00-ig az alábbi időpontokban:  

  • 2014. november 30.
  • 2014. december 07.
  • 2014. december 14.
  • 2014. december 19-23.
Bővebben...
 
Kéknyelv: újabb járványkitörések Csongrád megyében PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 29. szerda, 14:40

Folyamatos a légi és földi szúnyogirtás az érintett területeken. Az október 14-én megállapított járványkitörésekkel együtt Csongrád megyében már 13 gazdaságban mutatták ki a kéknyelv betegség vírusát. A mai napig több kitörést jelentettek Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye területén is. Hódmezővásárhelyen újabb 5 gazdaságban mutatták ki a vírust köszönhetően a szűrővizsgálatoknak. A leölt, illetve kényszervágott állatok esetében a gazdáknak minden alkalommal állami kártalanítás jár.

Bővebben...
 
Október elején mutatta be legújabb videoklipjét a Dodgem együttes, Magyarország legjobb sulizenekara PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 29. szerda, 08:58

A Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola kamaracsoportja, a Dodgem együttes 2014. október 4-én, mutatta be legújabb dalát Szegeden az Iparkamara dísztermében. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat hivatalos dalának ajánlott szerzemény Sárközy Fanni (zeneszerző, előadóművész) és Polyák Péter (dalszövegíró) szerzőpáros nevéhez köthető, akik kifejezetten e nemes célból írták meg a dalt a Dodgem együttesnek. A tizenéves fiatalokból álló együttes 7 éve működik, közel kétszáz koncerten vannak már túl. Idén nyáron elnyerték az Origo Zrt. által kiírt országos online tehetségkutató versenyen Magyarország Legjobb Sulizenekara címet, amelyhez kapcsolódóan nyereményük több fellépési lehetőség (VOLT fesztivál, Viva Comet) mellett többek között ez a videoklip is. A dal címe Gyermekszív, a hangfelvétel elkészülésében pedig Kaszás László zenekarvezetőn kívül Pély Barnabás is közreműködött. A videót az Y Media Team és az ArtBite Media csapata készítette.

Bővebben...
 
Talált tárgyak rovata PDF Nyomtatás
Hírek - Talált tárgyak rovata
2014. október 07. kedd, 19:57

Tisztelt sándorfalvi lakosok!

Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzője ezúton közhírré teszi az elmúlt hónapban leadott talált tárgyak jegyzékét. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig a közleményt, és amennyiben ráismernek az elvesztett tárgyukra, úgy kérjük, hogy ügyfélfogadási időben mihamarabb, a jelzett őrzési határidőn belül személyesen jelentkezzenek a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Hatósági Irodáján (6762 - Sándorfalva, Szabadság tér 1.), az elvesztett tárgyaik átvételére.

Bővebben...
 
Közlemény - Adadgyűjtési program PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. szeptember 08. hétfő, 09:08

A Központi Statisztikai Hivatal a KSH Elnöke által engedélyezett 2014. évi adatgyűjtési program szerint önkéntes adatszolgáltatáson alapuló felmérést hajt végre.

1. dokumentum letöltése>>>

2. dokumentum letöltése>>>

 
Házi csatornakötések kiépítéséval kacsolatos tájékoztató PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. szeptember 04. csütörtök, 09:08

Városunkban a szennyvízelvezető hálózat műszak átadása 2014. július 5-én megtörtént.

A hatályban lévő jogszabályok alapján, annak a szennyvízkibocsátónak, aki a műszakilag rendelkezésre álló közcsatornára nem köt rá, a közcsatorna üzembe helyezését követő 90. naptól, azaz településünkön 2014. október 5-napjától talajterhelési díjat kell fizetnie.

A talajterhelési díjjal kapcsolatos feladatokat az Adótörvényben rögzítettek alapján az önkormányzati adóhatóság látja el.

Bővebben...
 
Felhívás - Szolgáltató Ház üzlethelyiségeinek bérbe adása PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. május 14. szerda, 10:53

Sándorfalva Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Sándorfalva, Széchenyi  u. 24. szám alatti Szolgáltató Ház üzlethelyiségeinek bérbe adására.

Bővebben...
 


1. oldal / 10

eugyintezes


pallavicinilink

citeralink

 

Sándorfalvi Városnapok támogatói

Google+