oktataslink

szocialislink

varosfejleszteslink

sportlink

szennyvizpalyazat

iskolapalyazat

 


Hírek
Október 23-i megemlékezés a Megyeháza előtt PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 21. kedd, 10:38

Október 23-án a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége (POFOSZ) Csongrád megyei szervezete is megemlékezik az 1956-os forradalom és szabadságharc 58., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 25. évfordulójáról. A kormányhivatal csütörtökön 16 órakor a Megyeháza előtt, a Nagy Imre szobornál, a POFOSZ 17 órakor a Rerrich Béla téren tartja rendezvényét.

A Kormányhivatal ünnepségének szónoka dr. Juhász Tünde kormánymegbízott lesz, műsort a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola tanulói adnak.  

 
Európai Hulladékcsökkentési Hét PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 21. kedd, 10:36

Idén november 22-30. között kerül megrendezésre az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelynek keretében az Európai Unió országaiban önkéntesek a saját ötleteik megvalósításával hívják fel a figyelmet a hulladék keletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának és a különböző anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Magyarországon az OHÜ Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ Nonprofit Kft.) koordinálja a kezdeményezést, amelyről minden szükséges információ megtalálható a www.hulladekcsokkentesihet.hu oldalon. A saját akciókat regisztrálni 2014. november 15-ig lehet, a lebonyolítás során az OHÜ Nonprofit Kft. munkatársai minden résztvevővel személyesen tartják a kapcsolatot.

 
Korlátozó intézkedések Kéknyelv betegség kapcsán PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 17. péntek, 07:42

Határozat>>> 1. oldal ; 2. oldal

 
Víztorony fertőtlenítés PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 15. szerda, 09:55

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2014. október 15-én és 16-án 9:00 - 15:00 között az Alföldvíz Zrt. munkatársai a sándorfalvi víztoronyban tisztítási, fertőtlenítési munkálatokat végeznek. Ezen időszak alatt a település egész területén időszakos vízhiány, valamint nyomáscsökkenés várható.
Az okozott kellemetlenségekért a felhasználók türelmét, megértését kérjük.

 
Talált tárgyak rovata PDF Nyomtatás
Hírek - Talált tárgyak rovata
2014. október 07. kedd, 19:57

Tisztelt sándorfalvi lakosok!

Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzője ezúton közhírré teszi az elmúlt hónapban leadott talált tárgyak jegyzékét. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig a közleményt, és amennyiben ráismernek az elvesztett tárgyukra, úgy kérjük, hogy ügyfélfogadási időben mihamarabb, a jelzett őrzési határidőn belül személyesen jelentkezzenek a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Hatósági Irodáján (6762 - Sándorfalva, Szabadság tér 1.), az elvesztett tárgyaik átvételére.

Bővebben...
 
Tájékoztató PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 06. hétfő, 07:26

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatalban 2014. október 13-án az ügyfélfogadás szünetel.

Kérem szíves megértésüket.

Dr. Kovács Beáta - jegyző

 
Bursa Hungarica 2015 PDF Nyomtatás
Hírek - Friss hírek
2014. október 03. péntek, 08:13

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatának 2015. évi fordulójára szociálisan hátrányos helyzetű tanulók részére

Sándorfalva Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2015. évre „Bursa Hungarica” Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot ír ki

  • a felsőoktatási intézmények jelenlegi („A” típusú pályázat)
  • valamint 2015/2016. évben leendő hallgatói („B” típusú pályázat) számára.
Bővebben...
 
Bérlakás FELHÍVÁS PDF Nyomtatás
Hírek - Lakossági pályázatok
2014. október 01. szerda, 14:31

Sándorfalva Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Sándorfalva, Alkotmány krt. 23. szám alatti  2. számú költségalapú bérlakás vonatkozásában

Bővebben...
 


1. oldal / 10

eugyintezes


pallavicinilink

citeralink

 

Sándorfalvi Városnapok támogatói

Google+